Náš masážní salon je opět otevřený od 3.12.2020!

Waiwari thajské masáže

Vláda nám po několikátém prodloužení uzavírky konečně dovolila naší provozovnu opět otevřít a to od čtvrtka 3.12.2020. Jsme tedy velmi rádi, že naše zákazníky můžeme opět uvítat v našem masážním salonu a to každý pracovní den od 10:00 do 18:00 hodin.

V našem salonu jsou samozřejmě dodržovány přísné hygienické předpisy, které spočívají mimo jiné v pravidelné dezinfekci masážních lůžek a povrchů masážního salonu a výměně ručníků a podložek po každé masáži, či používání dezinfekčního mýdla. Při příchodu do salonu je pro vás připravena dezinfekce rukou v dávkovači. Naše masérky jsou samozřejmě vybaveny rouškami. Všichni jsme po celou dobu uzavírky zůstávali převážně doma a nikam jsme necestovali.

Všechny naše zákazníky, kterým musel být rezervovaný termín v době uzavírky zrušen, budeme telefonicky kontaktovat, abychom se domluvili na termínu novém.

Platnost dárkových poukazů vystavených před uzavírkou je automaticky prodloužena o 2 měsíce. Zákazníci se tedy nemusí obávat propadnutí dárkových poukazů, kterým buď skončila platnost v době uzavírky nebo bude již brzy končit.

Rezervace je možné provést buď telefonicky nebo pohodlně online přes náš rezervační systém zde.

Také bychom chtěli upozornit na naší právě probíhající vánoční akci na dárkové poukazy 2+1 zdarma. Pokud u nás do 20.12.2020 zakoupíte 2 dárkové poukazy na jakoukoliv masáž nebo v jakékoliv hodnotě, dostanete od nás jako dárek 1 poukaz v hodnotě 450 Kč ZDARMA! Poukaz zdarma můžete vybírat na Reflexní masáž nohou 30 minut, Thajskou masáž zad a šíje 30 minut, Thajskou masáž hlavy 30 minut a nebo poukaz na hodnotu 450 Kč. Nákupem 2 dárkových poukazů tak obdarujete své blízké i sebe!

Dárkové poukazy můžete zakoupit  buď osobně v našem salónu každý pracovní den od 10:00 do 18:00 hodin a nebo online. Pokud zvolíte online nákup dárkových poukazů, pak můžete zvolit ze dvou druhů poukazů, a to buď poukazy elektronické s doručením do vaší mailové schránky (kupujte zde) nebo poukazy fyzické na křídovém papíru ve zlaté obálce Clairefontaine s doručením na vaší adresu nebo osobním převzetím (kupujte zde).

V případě dotazů nás prosím kontaktujte buď telefonicky na tel. č. 606 655 128 nebo přes náš kontaktní formulář zde, popřípadě přes naší stránku na Facebooku.

Děkujeme za vaší podporu a těšíme se na vás!!!