Vláda opět uzavřela naší provozovnu

covid-19

Vážení zákazníci, vláda opět rozhodla o uzavření provozoven služeb, které navštěvuje veřejnost a to od 22.10. do 2.12.2020. Od 3.12. provozovnu opět otevřeme.

V provozech jako jsou masážní salony se musí dodržovat přísné hygienické předpisy, které spočívají mimo jiné v pravidelné dezinfekci masážních lůžek a povrchů masážního salonu a výměně ručníků a podložek po každé masáži, či používání dezinfekčního mýdla a to bez ohledu na to, zda je zrovna nějaká epidemie či není. 

I během naší nepřítomnosti si můžete zakoupit elektronické dárkové poukazy i poukazy fyzické. Elektronické poukazy vám po zaplacení náš systém doručí ve formátu .pdf na váš email. Fyzické dárkové poukazy doručíme Českou poštou.

Platnost již vydaných dárkových poukazů bude automaticky prodloužena o dobu, po kterou bude muset být náš masážní salon uzavřen. Zákazníci se tak nemusí obávat propadnutí již vydaných dárkových poukazů.

V případě dotazů nás prosím kontaktujte buď telefonicky na tel. č. 606 655 128 nebo přes náš kontaktní formulář zde, popřípadě přes naší stránku na Facebooku. Budoucí rezervace je možné provést také pohodlně online přes náš rezervační systém zde.

Děkujeme za pochopení a všem přejeme pevné zdraví!!!