Naše provozovna je opět otevřená a poukazy prodlouženy!

Waiwari thajske masaze

S potěšením oznamujeme, že vláda konečně dovolila naší provozovnu opět otevřít a jsme velmi rádi, že naše zákazníky můžeme opět přivítat v našem masážním salonu a to od pondělí 3.5.2021 každý pracovní den od 10:00 do 18:00 hodin.

V našem salonu jsou samozřejmě dodržovány přísné hygienické předpisy, které spočívají mimo jiné v pravidelné dezinfekci masážních lůžek a povrchů masážního salonu a výměně ručníků a podložek po každé masáži, či používání dezinfekčního mýdla. Při příchodu do salonu je pro vás připravena dezinfekce rukou v dávkovači. Naše masérky jsou samozřejmě vybaveny rouškami a všichni jsme každý týden testováni na virus SARS-COV-2.

Platnost dárkových poukazů vystavených před uzavírkou je automaticky prodloužena o 4 – 8 měsíců, v závislosti na datu vystavení poukazů tak, aby se naši zákazníci nemuseli obávat propadnutí dárkových poukazů, kterým buď skončila platnost v době uzavírky nebo bude již brzy končit.

Rezervace je možné provést buď telefonicky nebo pohodlně online přes náš rezervační systém zde.

Zákazníci, kteří chtějí využít služeb pro veřejnost by, dle nařízení Ministerstva zdravotnictví, měli mít buď platný PCR nebo antigenní test (dostačující je i test z práce či ze školy), očkování proti nemoci Covid-19 nebo prodělané onemocnění Covid-19.

Pokud chcete potěšit své blízké, pak můžete zakoupit naše dárkové poukazy  buď osobně v našem salónu každý pracovní den od 10:00 do 18:00 hodin nebo online. Pokud zvolíte online nákup dárkových poukazů, pak můžete zvolit ze dvou druhů poukazů, a to buď poukazy elektronické s doručením do vaší mailové schránky (kupujte zde) nebo poukazy fyzické na křídovém papíru ve zlaté obálce Clairefontaine s doručením na vaší adresu nebo osobním převzetím (kupujte zde).

V případě dotazů nás prosím kontaktujte buď telefonicky na tel. č. 606 655 128 nebo přes náš kontaktní formulář zde, popřípadě přes naší stránku na Facebooku.

Děkujeme za vaší trvalou podporu a těšíme se na vás!!!