Hodnocení našich klientů

Přidat hodnocení

Povinné

Stručný název vašeho hodnocení
rating fields

Doporučuji

Dnes jsem byla u vás na masáži a jsem velice spokojená člověk si odpočine a vypne moc příjemný a milý personál určitě k vám opět zajdu veliká spokojenost děkuji

Lucka Zboril / 26.8.2020

Super

Dostala jsem k Vánocům poukaz na tradiční kombinovanou a olejovou masáž na 90 min. Nikdy bych nevěřila co všechno má člověk ztuhlé než ho začnou masírovat. Sice mě dnes bolí celé tělo, ale takhle úžasnou masáž jsem ještě nezažila. Rozhodně doporučuji vyzkoušet, stojí to za to. A těch 90 min uteklo tak rychle, že jsem nevěřila, že už je konec.

Lucie Plaňava / 30.6.2020

Doporučuji

Masáže mohu vřele doporučit, báječně jsem zrelaxovala a obsluha velice prijemna😊

Lucie Flimelová / 15.5.2020

Nejlepší

Zažil jsem spoustu masáží a tahle patří mezi ty nejlepší, které jsem zažil. Masérka sympatická a usměvavá…. Super relax. Dokonale jsem vypnul hlavu..

John / 5.3.2020

Úžasný relax

Byla jsem zde poprvé a maximální spokojenost. Těším se na další návštěvu. Krásné a čisté prostředí, všude nádherná vůně, velmi milá obsluha na recepci a samotná masáž byla úžasná. Mohu jen doporučit.

Zuzana Schindelarzová / 11.2.2020

Top

Krásné prostředí a masaž Top určitě znovu dorazím👌👌👌

Jana Vankova / 31.1.2020

Thajská olejová masáž

Úžasné slovy nelze popsat. Všem doporučuji. Výborný relax masérka bezvadná.

Iveta / 19.12.2019

Luxusní zážitek

Skvělé, doporučuji. Rašková

Jiřina Rašková / 10.12.2019

Prostě Top

Super masáž super chování prostě Top 👍a ceny taky su dobře za kvalitu třeba platit.

Roman Kovac / 19.11.2019

Vynikající

Hezké prostředí a masáž vynikající!

Pavlína Došlá / 11.11.2019

Super

Za mě určitě super, příjemná masáž i prostředí 😊
Dost se mi ulevilo a určitě budu chodit pravidelně 😊
Markéta Chmelová / 2.11.2019

Skvele maserky

Prijemne prostredi. Skvele maserky!!

Markéta Mouchová / 22.10.2019

Vynikající práce

Nádherný relax. Doporučuji všemi deseti.. Určitě brzy zase zavitam

Anetka Kořínková / 11.10.2019

Absolutní relax

Absolutní relax určitě přijdu znova cítím se jako jiný člověk děkuji.

Tonda Císař / 6.9.2019

Nejlepší relax

Dnes jsem byla poprvé na masáži a jsem naprosto nadšená. Moje tělo už to potřebovalo. Odpočinek a relax v klidném prostředí a navíc perfektní pečlivá masáž celého těla… odcházela jsem jako ,,znovuzrozená,, v naprosté pohodě a celý den bylo mému tělu naprosto dobře 🙂 rozhodně jsem zde nebyla naposledy a budu chodit pravidelně protože je to jedna z nejlepších věcí co pro své tělo uděláte. Ta investice za to opravdu stojí. Netušila jsem kolik bodů jsem měla ztuhlích a kolikrát vše ,,ruplo,,. Pokud chcete opravdu ,,vypnout,, udělat něco pro tělo a odpočinout si – je to ta nejlepší volba. A jste i v hezkém soukromém prostředí kde máte absolutní klid a jen si to užíváte.

Denisa / 19.8.2019

Luxusní zážitek

dnesni parova olejova masaz byla uzasna. luxusni zazitek,ktery si musim zopakovat ❤

Kristýnka Čerychová / 25.6.2019

Nejlepší masáže v Mladé Boleslavi

Nejlepší masáže v Mladé Boleslavi, možná nejlepší a nejpoctivější po celém středočeském kraji, hodnotím jako spokojený stálý zákazník😉Sasima i druhá masérka jsou fajn, kdo přijde určitě nebude odcházet zklamaný, je to super zážitek a proto chodím pravidelně😉Děkuji za úlevu od velké bolesti zad Waiwari😊

Václav / 14.6.2019

Perfektní

Vše perfektní, naprostá spokojenost, diky

Jirka Bret / 18.4.2019

Vynikající práce

Slovy nemohu vyjadřit spokojenost,vse nad me ocekavani, doporucuji, za me ja nebyla naposled, super super super 😊

Alena Svatoňová / 6.3.2019

Super

Včera poprvé, nemělo to chybu. Nikdy bych nevěřil jak cca 50-ti kilová drobná žena, dokáže rozhýbat 108 kilového chlapa a vše s úsměvem. Krásné relaxační ticho, podkreslené relaxační hudbou, žádné zbytečné mluvení. Člověk opravdu může relaxovat, vypnout a uvolnit se. Peníze, které za to člověk dá, jsou výborně investované do vlastního těla.

Jirka / 21.2.2019

Skvělé, skvělé, skvělé

Skvělé, skvělé, skvělé

Petra / 20.2.2019

Luxusní zážitek

nadherna masaz doporucuji ♡

Martina Bendova / 14.2.2019

Profesionální masérky · Vynikající práce · Luxusní zážitek

Velice profesionální přístup, příjemné prostředí.

Jitka K. / 29.1.2019

Krásně voňavé

Masáž jsem si opravdu užila. Krásně voňavé, příjemné prostředí, masáž skvělá. Určitě jsem nebyla naposled a využiji dárkový poukaz k Vánocům. Každopádně doporučuji 👍.

Martina Novotná / 18.10.2018

Vynikající masáž

Masáž byla vynikající. Masérka Sasima je velmi příjemná a usměvavá. Masáž je tak poctivá, že mé ztuhlé tělo krásně rozhýbala. Všem doporučuji. Je mi skvěle! 😀 Olina.

Olina / 1.6.2018

Perfektní

Perfektní masáž zad a šíje včetně hlavy. Budu chodit pravidelně. Tohle za to rozhodně stojí! 😉

Michaela Jenková / 12.4.2018

Spokojenost

Také spokojenost 😉

Jana Peštová / 2.3.2018

Šikovná

Vyzkoušeno, Sasima je velmi šikovná!!!!

Lucie P. / 22.2.2018
Přidat hodnocení

Povinné

Stručný název vašeho hodnocení
rating fields