Valentýnská sleva 10% na poukazy

svaty valentyn 2023

Valentýnská sleva 10% na všechny dárkové poukazy!

Darujte svým milovaným jedinečný dárek! Využijte naši nabídku a zakupte u nás dárkové poukazy na originální thajské masáže! Dopřejete tak svým blízkým zážitek dokonalé relaxace a věnujete kousek exotického Thajska, kde se nespěchá. 

Dárkový poukaz připravíme dle vašeho přání na vybranou masáž či kombinaci masáží. Zvolit můžete také dárkový poukaz v určité hodnotě a obdarovaný si masáž vybere sám dle svého přání.

Pokud u nás do 14.2.2023 zakoupíte jakýkoliv dárkový poukaz, obdržíte od nás speciální valentýnskou slevu ve výši 10% z ceny poukazu. Slevový kupón pro online nákup: VALENTYN2023.

Dárkové poukazy můžete zakoupit buď osobně v naší provozovně každý pracovní den od 10:00 do 18:00 hodin nebo online. V případě online nákupu pro vás máme buď poukazy elektronické s doručením do vaší mailové schránky (kupujte zde) nebo fyzické na křídovém papíru ve zlaté obálce Clairefontaine s doručením na vaší adresu (kupujte zde). Slevový kupón: VALENTYN2023.

Rezervace našich služeb můžete provést buď telefonicky a nebo jednoduše a rychle online v pohodlí vašeho domova. Rezervaci vám potvrdíme na váš email i telefon prostřednictvím SMS a navíc vám váš termín připomeneme formou SMS cca 2 hodiny před vaším termínem.

Těšíme se na vás!