Zvýšení kapacity našeho salonu

Waiwari thajske masaze Mlada Boleslav
Vážení zákazníci, velice nás těší váš zájem o naše služby v oblasti thajských masáží a je to pro nás velká čest, že jste si náš masážní salon tolik oblíbili. 
 
Jistě jste si všimli, že jsou naše termíny v poslední době velmi vytížené a tak bychom vás chtěli informovat o důvodech a řešení.
 
Již mnoho měsíců se snažíme z Thajska přivézt další masérky, které by zastoupily naší Nud a Nid, které jsou nyní na mateřské dovolené. Bohužel ale to není zrovna lehký úkol, díky rozhodnutím a pravidlům, která nově nastolila česká vláda v roce 2021 v podobě nesmyslných kvót na zahraniční pracovníky ze zemí mimo EU. Z Thajska bohužel může do České republiky přijet pracovat pouhých 200 thajských pracovníků za rok, přitom potřeba naší země je minimálně desetinásobná.
 
Nad rámec této “novinky” se díky nejdelším covidovým uzavírkám v EU, úplně rozbil český pracovní trh s thajskými masérkami, kdy se jich většina vrátila domů nebo se vydaly pracovat do jiné země EU na západ od našich hranic.
 
Výsledkem této situace je absolutní nedostatek pracovních sil z Thajska, které jsou pro tento druh služby zcela zásadní a nenahraditelné.
 
Tyto informace uvádíme hlavně proto, aby byla naše veřejnost informována, protože zřejmě o těchto důsledcích kroků našich vlád, nemá nikdo mimo obor nejmenšího tušení. 
 
Možná si naši politici myslí, že na nějakém masážním salonu vůbec nezáleží, jenže my si to vůbec nemyslíme, protože dnes a denně vidíme úsměv na tváři našich klientů, kterým jsme mohli pomoci třeba od bolesti a nebo jsme jim dopřáli tolik důležitou relaxaci a odpočinek.
 
Nicméně jsme rádi, že jsme ve spolupráci se specialisty na zahraniční pracovníky, zdá se, našli řešení, a že se nám již konečně podaří naše nové thajské masérky do České republiky přivést a naší kapacitu tak navýšit o 100%.
 
Chtěli bychom vás, naše skvělé zákazníky, moc poprosit o trpělivost a pochopení. Pravděpodobně od června 2023 a možná i dříve budeme mít v našem salonu opět 4 thajské masérky, které budou připraveny vám poskytnout vaší oblíbenou masáž a nebude již nutné vaší návštěvu u nás plánovat dopředu víc než několik dní. Posílením našeho týmu pak budeme také moci prodloužit naší otevírací dobu o 2 hodiny tj. do 20:00 h.
 
Připravujeme pro vás ještě jedno překvapení, které vám Thajské království přiblíží do našich českých končin ještě více a doplní tak naše současné služby.
 
Moc děkujeme za vaší přízeň a všichni z Waiwari se těšíme na vaše další návštěvy!
Waiwari thajske masaze