Přestěhovali jsme se!

Waiwari thajske masaze Mlada Boleslav
Dovolujeme si vás informovat, že jsme náš masážní salon Waiwari thajské masáže přestěhovali o víkendu 13.-14.11.2021 z Husovy ulice do nové a mnohem větší provozovny. Od 15.11.2021 nás tedy najdete na adrese Štefánikova 937, 293 01 Mladá Boleslav.
 
Provozovna je umístěna v 1. patře ve žlutém rohovém domě na křižovatce ulic Štefánikova a Žižkova, cca 100 metrů od budovy Finančního úřadu a Cizinecké policie, nad kavárnou Nezávislý život. Nabídneme vám tak kromě skvělých masáží na 4 lůžkách také více prostoru, pohodlí, soukromí a bezproblémové parkování v blízkosti našeho salonu. Možnost párových masáží je samozřejmostí. 
 
Parkování je možné na ulici Štefánikova nebo Žižkova v blízkosti provozovny. Do ulice Štefánikova můžete vjet buď od “plynárny” nebo od “Rozvoje” – v obou případech přijedete před naší provozovnu. 
 
MHD: autobus A, B, 30, 31, 33, 71 a 80 – zastávka Rozvoj a nebo autobus A, 33 – zastávka Škoda 4. vrátnice
 
Provozovna je viditelně označena a dům je otevřen s volným vstupem bez zvonění až k nám na recepci.
 
Pro lepší orientaci je na odkazu www.waiwari.cz/kontakt k dispozici mapka s vyznačenou adresou a také veškeré naše kontaktní informace včetně fotografie domu, kde se naše provozovna nachází. Odkaz naší provozovny v mapách Google najdete zde.
 
Pevně věříme, že tato změna bude pro vás – naše zákazníky dalším zlepšením našich služeb a povede k vaší plné spokojenosti.
 
Rezervace je možné provést online v našem rezervačním systému nonstop zde a nebo telefonicky na telefonním čísle 606 655 128 ve všední dny od 10:00 do 18:00 hodin.
 
Všem našim zákazníkům děkujeme za dosavadní přízeň a naše masérky Sasima, Sára a Nud se těší na vaše další návštěvy.
Waiwari thajske masaze