Provozovna opět otevřena od 11.5.2020!

Waiwari thajské masáže

S potěšením vám oznamujeme, že naše provozovna se dnes 11.5.2020 po uvolnění vládních opatření opět otevřela veřejnosti. Než se současná situace a život v ČR vrátí do normálu, budeme mít upravenou otevírací dobu od 10:00 do 18:00 hodin.

Po tak dlouhé odstávce se na naše pravidelné i nové zákazníky velmi těšíme!

Ujišťujeme vás, že v našem salonu dodržujeme přísné hygienické předpisy, které spočívají mimo jiné v pravidelné dezinfekci masážních lůžek a povrchů masážního salonu a výměně ručníků a podložek po každé masáži, či používání dezinfekčního mýdla. Při příchodu do salonu je pro vás připravena dezinfekce rukou v dávkovači. Naše masérky jsou vybaveny kvalitnímy rouškami z nanovláken s účinností ochrany 99,97%. Všichni jsme v uplynulých 2 měsících dodržovali domácí karanténu a zvýšenou hygienu. Nikam jsme necestovali a děti zůstávají až do nového školního roku doma.

Všechny naše zákazníky, kterým musel být rezervovaný termín v uplynulých 2 měsících zrušen, budeme telefonicky kontaktovat, abychom se domluvili na termínu novém.

Platnost již vydaných dárkových poukazů je automaticky prodloužena o 2 měsíce. Zákazníci se tedy nemusí obávat propadnutí již vydaných dárkových poukazů, kterým buď skončila platnost v uplynulých 2 měsících nebo bude již brzy končit.

Rezervace je možné provést pohodlně online přes náš rezervační systém zde.

V případě dotazů nás prosím kontaktujte buď telefonicky na tel. č. 606 655 128 nebo přes náš kontaktní formulář zde, popřípadě přes naší stránku na Facebooku.

Děkujeme za vaší podporu a těšíme se na vás!!!