Uzavření provozovny z důvodu pandemie Covid-19

covid-19

Vážení zákazníci, na základě rozhodnutí vlády ČR o vyhlášení nouzového stavu a s tím spojeného zákazu provozu některých provozoven služeb, které navštěvuje veřejnost, rozhodli jsme o uzavření naší provozovny od pondělí 16.3.2020 do odvolání.

I když naše rozhodnutí přinese negativní ekonomický dopad na naše podnikání a naše zaměstnance, je pro nás mnohem důležitější ochrana zdraví našich zákazníků a našich zaměstnanců.

V našem salonu dodržujeme přísné hygienické předpisy, které spočívají mimo jiné v pravidelné dezinfekci masážních lůžek a povrchů masážního salonu a výměně ručníků a podložek po každé masáži, či používání dezinfekčního mýdla. Nicméně především zkušenosti z Itálie ukazují, že je v této chvíli důležité i zavedení razantnějších preventivních opatření, aby bylo zcela zabráněno šíření nákazy koronaviru způsobujícího nemoc Covid-19, k čemuž se tímto připojujeme.

Všechny objednané termíny našich zákazníků v následujících 14 dnech musí být bohužel zrušeny a bude tak učiněno automaticky z naší strany. O zrušení dalších termínů bude rozhodnuto později a všechny dotčené zákazníky budeme informovat přímo. Po opětovném otevření našeho masážního salonu, budeme automaticky všechny naše zákazníky, kterým byl rezervovaný termín zrušen, telefonicky kontaktovat, abychom se domluvili na termínu novém.

I během naší nepřítomnosti si můžete zakoupit elektronické dárkové poukazy zde. Poukazy vám po zaplacení náš systém doručí ve formátu .pdf na váš email. Fyzické dárkové poukazy budeme moci doručovat Českou poštou, nicméně pouze v případě, že budou pobočky České pošty otevřeny. V opačném případě, pak bude možné doručovat pouze elektronické dárkové poukazy prostřednictvím emailu.

Platnost již vydaných dárkových poukazů bude automaticky prodloužena o dobu, po kterou bude muset být náš masážní salon uzavřen. Zákazníci se tak nemusí obávat propadnutí již vydaných dárkových poukazů.

V případě dotazů nás prosím kontaktujte buď telefonicky na tel. č. 606 655 128 nebo přes náš kontaktní formulář zde, popřípadě přes naší stránku na Facebooku. Budoucí rezervace je možné provést také pohodlně online přes náš rezervační systém zde.

Děkujeme za pochopení a všem přejeme pevné zdraví!!!