Dárkový poukaz zdarma do 24.12.2021

Akce 2+1 darkovy poukaz zdarma

AKCE 2+1 – získejte dárkový poukaz v hodnotě 450 Kč ZDARMA ke každým 2 zakoupeným poukazům!

Chcete potěšit svou rodinu, přátele, známé, kolegy nebo obchodní partnery? Nemáte ještě vybraný vánoční dárek? Darujte svým blízkým výjimečný dárek! Využijte naši nabídku a zakupte si u nás dárkové poukazy na autentické thajské masáže. Dopřejte jim zážitek dokonalé relaxace a věnujte kousek exotického Thajska, kde se nespěchá a kde stres či špatná nálada mizí pod hřejivými úsměvy. Dárkový certifikát připravíme dle vašeho přání na vybranou masáž či kombinaci masáží. Zvolit můžete také dárkový certifikát v určité hodnotě a obdarovaný si masáž vybere sám dle svého přání.

Pokud u nás od 1.11.2021 do 24.12.2021 zakoupíte 2 dárkové poukazy na jakoukoliv masáž, dostanete od nás jako dárek 1 poukaz v hodnotě 450 Kč ZDARMA! Poukaz zdarma můžete vybírat na Reflexní masáž nohou 30 minut, Thajskou masáž zad a šíje 30 minut, Thajskou masáž hlavy 30 minut a nebo poukaz na hodnotu 450 Kč. Nákupem 2 dárkových poukazů tak obdarujete své blízké i sebe!  1 poukaz zdarma v hodnotě 450 Kč vám přidáme ke každým 2 poukazům, které zakoupíte.

Dárkové poukazy můžete zakoupit buď osobně v naší provozovně každý pracovní den od 10:00 do 18:00 hodin nebo online. V případě online nákupu pro vás máme buď poukazy elektronické s doručením do vaší mailové schránky (kupujte zde) nebo fyzické na křídovém papíru ve zlaté obálce Clairefontaine s doručením na vaší adresu (kupujte zde).

Rezervace našich služeb můžete provést buď telefonicky a nebo jednoduše a rychle online v pohodlí vašeho domova. Rezervaci vám potvrdíme na váš email i telefon prostřednictvím SMS a navíc vám váš termín připomeneme formou SMS 2 hodiny před vaším termínem.

V případě nějakých dalších vládních restrikcí v budoucnosti GARANTUJEME vždy automatické prodloužení platnosti poukazů o dobu, po kterou budou takové vládní restrikce v platnosti a my bychom museli mít po takovou dobu provozovnu uzavřenou.

Těšíme se na vás!